Collectie

Klasse zonder compromis

Een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige interieurs en meubelen riep mijn hulp in bij de ontwikkeling van een geheel nieuwe meubellijn. Vol toewijding heb ik mijn vakmanschap en creativiteit ingezet om een unieke serie meubelen te ontwerpen: de Monde collectie.

Basis voor het eigenzinnige ontwerp van de Monde collectie wordt gevormd door een kader van massief hout, uitgevoerd in dubbel verstek. Met deze complexe constructie wordt een illusie van een paneel met facet gecreƫerd, die de dikte van het hout maskeert. Samen met de ranke onderstellen, poten en grepen zorgt dit voor een robuuste en toch elegante uitstraling van het meubel.

Puur maatwerk

Doordat de Monde collectie tal van mogelijkheden biedt, passen de meubelen in interieurs met diverse stijlen. Afgezien van de basiselementen worden de meubelen volledig op maat geproduceerd. Dit betekent een enorme keuzevrijheid in opbouw en opstelling. De Monde meubelen worden uitgevoerd in Frans eiken of Amerikaans notenhout, gecombineerd met lakwerk. Verder heeft u de keuze uit speciaal ontworpen metalen onderstellen en grepen.

Bekijk de volledige collectie op Monde.nu